Høng-Crewet
Aftensmad
Her på falderebet ser det ud til, at vi bliver 16 mennesker, som skal lege med dukker i mine forældres stalde.
Alle disse mennesker skal jo have noget mad, og som altid er lørdagens aftensmad det store spørgsmål.
Er der en eller flere, som gerne vil stå for at lave maden?
Har folk nogle gode forslag til, hvilken mad dette skal være?
Alle disse mennesker skal jo have noget mad, og som altid er lørdagens aftensmad det store spørgsmål.
Er der en eller flere, som gerne vil stå for at lave maden?
Har folk nogle gode forslag til, hvilken mad dette skal være?
jeg tager lige en snak med mads om det. han er jo vores vegetar, så mon ikke vi lige bikser noget sammen, som man kan servere kød til.
Jeg tror nok lige at jeg sætter mig til rette her, og skyder alle de ideer jeg ikke kan lide ned. :p
Det lyder lovende Jens. Ser frem til mere.
Vi skal dog helst ikke have Mads for meget i køkkenet. Han brugte al for meget af sin sidste Gamers Weekend derude.
Vi skal dog helst ikke have Mads for meget i køkkenet. Han brugte al for meget af sin sidste Gamers Weekend derude.
Måske skal jeg være den der er ude i køkkenet denne gang?
Den generelle fordeling af hvem der står i køkkenet plejer vist at være rimelig skæv. Det er dog mit indtryk, at folk gør det frivilligt.
Konkrete forslag:
Den der risret vi før har lavet.
Den er nem at skrue op for mængden på, og man kan fint lave fx kyllingefileter eller andet kød til ved siden af. Jeg vil dog anbefale at noget af maden laves i ovnen, da jeg tror, at der vil opstår flaskehalsproblemer, hvis alt skal laves på komfuret.
Så kød der kan laves i ovn:
- Koteletter i fad - rimelig nemt, men kræver noget "guf" for ikke at blive kedeligt
- Farsbrød - Igen ret nemt, men sviner en del mere
- Kyllingelår/lørdagskylling - Der skal dog laves pænt meget til 16-17 personer, og det kan godt svine en del, 40-50 kyllingelår koster dog tæt på ingen ting
- De der indbagte laksestykker man kan købe i netto(tror jeg nok) - Mega nemt, men det er nok dyrere end ovenstående, da der vel skal købes en pr. 2/3 personer(tror de koster 50,- stykket)
- Steg af en eller anden art(skinke, flæske, okse, cuvette) - Kan være dyrere, hvis det skal være ko. Igen skal der laves pænt meget
Generelt er der nok en udfordring i at lave større mængder kød til så mange, hvis ikke det skal tage en god del tid. Men måske de der 3-400 g kød pr. mand, som det er mit indtryk har været meget normalt at lave hidtil kan skæres ned til 150-200 g?
Hov, og salat. Massere af råkost til ovenstående!
Redigeret d. 21. Jan. 2014 kl. 07:18
Konkrete forslag:
Den der risret vi før har lavet.
Den er nem at skrue op for mængden på, og man kan fint lave fx kyllingefileter eller andet kød til ved siden af. Jeg vil dog anbefale at noget af maden laves i ovnen, da jeg tror, at der vil opstår flaskehalsproblemer, hvis alt skal laves på komfuret.
Så kød der kan laves i ovn:
- Koteletter i fad - rimelig nemt, men kræver noget "guf" for ikke at blive kedeligt
- Farsbrød - Igen ret nemt, men sviner en del mere
- Kyllingelår/lørdagskylling - Der skal dog laves pænt meget til 16-17 personer, og det kan godt svine en del, 40-50 kyllingelår koster dog tæt på ingen ting
- De der indbagte laksestykker man kan købe i netto(tror jeg nok) - Mega nemt, men det er nok dyrere end ovenstående, da der vel skal købes en pr. 2/3 personer(tror de koster 50,- stykket)
- Steg af en eller anden art(skinke, flæske, okse, cuvette) - Kan være dyrere, hvis det skal være ko. Igen skal der laves pænt meget
Generelt er der nok en udfordring i at lave større mængder kød til så mange, hvis ikke det skal tage en god del tid. Men måske de der 3-400 g kød pr. mand, som det er mit indtryk har været meget normalt at lave hidtil kan skæres ned til 150-200 g?
Hov, og salat. Massere af råkost til ovenstående!

mmh pulledpork det er ret simpelt. det skal bare stå længe. og en færdiglavet koster nok omkring 100,- og giver vel til en 5-6 mand, hvis ikke mere når vi har alt muligt andet til.
Kødmængden har faktisk normalt ligget på omkring 200g pr. mand, og det er helt fint.
Mange gode forslag.
Vi skal bruge en to-tre frivillige kokke, som bliver dem, der har mest at sige, omkring hvad der skal laves.
Kokkene skal ikke være med til at vaske op, men de må meget gerne tage hensyn til dem, som skal.
Mange gode forslag.
Vi skal bruge en to-tre frivillige kokke, som bliver dem, der har mest at sige, omkring hvad der skal laves.
Kokkene skal ikke være med til at vaske op, men de må meget gerne tage hensyn til dem, som skal.
Mit bedste bud ville også være den risret vi før har lavet. Opskriften er nem, og det er let at skrue op for mængden. Råkost/salat er også nemt tilbehør at lave i store mængder.
Jeg må imidlertid indrømme, at jeg ikke er så tændt på at stå for madlavningen igen, da jeg også denne gang tager hjem på et tidspunkt lørdag aften.
Jeg må imidlertid indrømme, at jeg ikke er så tændt på at stå for madlavningen igen, da jeg også denne gang tager hjem på et tidspunkt lørdag aften.
Altså jeg kan godt stå for at lave maden. Min Gamers bliver dog nok også kort, da jeg først kommer lørdag umiddelbart før generalforsamlingen og nok ikke kommer søndag.
Jeg er dog ikke helt sikker på hvad jeg synes der er nemmest/smartest med kødet. Det der færdiglavet pulled pork lyder ret smart i min verden...
Jeg er dog ikke helt sikker på hvad jeg synes der er nemmest/smartest med kødet. Det der færdiglavet pulled pork lyder ret smart i min verden...
jeg vil gerne stå i køkkenet. jeg når det hele alligevel :)
Jeg laver også gerne mad :)